Dodano: 2007-08-07 10:12
A ja jednak mam nadzieję...
Może rodzice chcieli wyedukować syna muzycznie i nawet jeśli teraz nie byl zainteresowany to coś tam pozostanie w jego niepamięci (gdyby nie mieli z nim co zrobić to przecież za kasę wydaną na bilet spokojnie wynajęliby opiekunkę a sami świetnie sie bawili)
Ja nieźle się ubawiłam kiedy zauważyłam, że przede mną do filharmonii wchodzi prezydent miasta :lol: Zapewne dostał bilet, przeczytał Lacrimosa, Filharmonia Pomorska i...wybrał się na koncert muzyki poważnej :lol: Ciekawe przy której piosence supportu nie wyrobił? :wink:
I found my aim – now I can face myself
Dodano: 2007-08-08 00:39
Ojeja :D
Co do gościa - zapewne tak było, "nam sie podoba, jemu tez musi" - zal mi było chłopaka, bo w koncu Lacrimose naprawde trzeba kochac 
Dodano: 2007-08-08 14:05
| ChaoticDreams napisał(a): |
Co do gościa - zapewne tak było, "nam sie podoba, jemu tez musi" - zal mi było chłopaka, bo w koncu Lacrimose naprawde trzeba kochac ![]() |
Ale ktoś go tej miłości musi nauczyć :wink:
Aż dziwne, że się chłopak nudził bo koncertowo Lacrimosa brzmi jak calkiem rockowy zespół. A może...spryciarz zgrywał małe co nie co na komórkę :wink:
Dodano: 2007-08-08 18:53
Nie zgodzę się. Miłosci trzeba sie nauczyc samemu - odkryc ja w sobie, nie w kims : )
Dodano: 2007-08-08 20:19
Tak jak każde uczucie, trzeba je odnaleźć w sobie żeby było prawdziwe, nasze...
Ale czy nie miło czasami odnaleźć miłość w czyichś oczach?
A w poszukiwaniach muzycznych? Można wsłuchując się w siebie odnaleźć własną muzykę ale można też mieć szczęście trafić na mądrego przewodnika...
Dodano: 2007-08-08 23:29
Mądry przewodnik jest bezcenny - to fakt, ale i on nie nauczy miłosci, moze jedynie skierowac na dobre tory.
A miłosc w czyis oczach - za szybko gasnie.
Dodano: 2007-08-09 19:01
| Mądry przewodnik jest bezcenny - to fakt, ale i on nie nauczy miłosci, moze jedynie skierowac na dobre tory. |
Mądry przewodnik nie będzie nakazywał tylko wskaże kierunek...czyli pomału z różnych stron dochodzimy do tego samego
| A miłosc w czyis oczach - za szybko gasnie. |
Pewnie, że tak ale czasami warto zobaczyć ten blask choćby na chwilę...
Dodano: 2007-08-10 10:51
Wiesz, ja po tym jak moje iskierki nadal płoną, a czyjeś z dnia na dzien przestały to juz w to nie wierze ; )
Przewodnik - ja takowego nie spotkałam jeszcze, moze stad moja opinia :)
Dodano: 2007-08-10 18:03
| Ojeja :D
Co do gościa - zapewne tak było, "nam sie podoba, jemu tez musi" - zal mi było chłopaka, bo w koncu Lacrimose naprawde trzeba kochac ![]() |
Na pewno trzeba ? A Legendary Pink Dots ? To przeciez trudniejsza muza. A przecież Alan mial niecałe 5 lat gdy go zabraliśmy na koncert Kropek i świetnie się bawił.
AlkorXIII -dziadek got
Dodano: 2007-08-10 20:24
Widać czuł "to coś" : ) gosc najwyraźniej nie czuł : )
Alkor.. witam :D nie wiem czy mnie kojarzysz? :D (The Evil Fairy) :)
Dodano: 2007-08-10 20:36
Niektóre mroczne kołysanki kropek mogą działać całkiem kojąco na kilkulatka :wink:
Tylko co będzie jak za parę lat zostanie miłośnikiem muzyki, że tak powiem bardziej popularnej? :wink:
ChaoticDreams: Fakt, kiedy widzi się już tylko swój odbity blask...
Dodano: 2007-08-10 21:47
| inthe napisał(a): |
| ChaoticDreams: Fakt, kiedy widzi się już tylko swój odbity blask... |
Yyy? nie zrozumiałam do czego to?
Dodano: 2007-08-20 15:39
Yyy? nie zrozumiałam do czego to? ![]() |
No i skończył się krótki urlop...
To było do tych iskierek...kiedy płoną już tylko Twoje to patrząc w czyjeś oczy możesz czuć się jak słońce, które w księżycu widzi już tylko swój odbity blask...
Dodano: 2007-08-21 00:27
Jak nie jak tak :lol:
Dodano: 2007-09-10 14:27
Dzisiaj wieczorem wybieram się po dvd, a w krótce zamówię sobie limotwaną edycję płyty cd :)
Dodano: 2007-09-10 20:39
| blashyrk napisał(a): |
| Dzisiaj wieczorem wybieram się po dvd, a w krótce zamówię sobie limotwaną edycję płyty cd :) |
Pogratulować
Tylko dlaczego tak późno?
Dodano: 2008-03-17 15:19
| amorphous napisał(a): |
| Zgadza sie - lubie Lacrimose miedzy innymi za to, że śpiewają po niemiecku.
|
uwielbiam Lacrimose...
czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować
Czegoś takiego jak przewodnik nie ma... Dodano: 2008-03-19 13:00
Gdy płomień w oczach zabłyśnie i dodaje sił by góry przenosić nie mysli się o niczym innym a oddaje się radości bycia... A gdy nagle zgaśnie zostaje zwątpienie czy kiedyś był i to nie było iluzją, zostaje tylko ból, cierpienie i obsesja, zmarnowane życie... mówią ze będzie inaczej ale słowa nie są nic warte gdy niepopira się ich czynami. Doświadczenie uczy i pozwala żyć dalej albo zabija...
"Cokolwiek zrobisz, wróci to do Ciebie z potrójną siłą"
Dodano: 2008-04-13 22:04
Nie chodzi, tylko o to w jakim języku śpiewają, ale o czym i w jaki sposób to uzewnętrzniają.. Od kiedy to ocenia sie wykonawce po języku w jakim on śpiewa?
Dodano: 2008-04-16 22:55
| Vammp napisał(a): |
| po polsku. |
raczej po cygańsku 8)
Dodano: 2008-04-17 07:20
| Allanon23 napisał(a): |
| [quote:d7d68c375b="Vammp"]po polsku. |
raczej po cygańsku 8)[/quote:d7d68c375b]
przepraszam za pomylke.
Czasami warto uciec od zycia...